Cloud'un Kılıcı "Buster Sword" Gerçek Olsaydı?

01.02.2011 11:59 Ersin Kılıç


     Playstation için çıkan Final fantasy 7, şüphesiz ki oyun sektöründeki mihenk taşlarından birisidir. Zaten çıkışta olan Final Fantasy serisine altın dönemini yaşatan oyun, hikayesi, karakterleri ve atmosferi ile bir çok oyun severin beğenisini kazanmıştı. Daha sonra çıkan yan yapımları ile de sürekli gündemde kalan oyundaki silahlarda oldukça ilginçti. Özellikle Cloud'un boyu kadar olan "Buster Sword" bu silahların başında geliyordur.
 
     Bir grup Final Fantasy hayranı Cloud'un bu kılıcını gerçekte de yapmış ve ne kadar işe yaradığını ölçmek istemişler. Kıyafetler, tipler ve kılıcı uygulama şekli ile oldukça ilginç bir görüntü ortaya çıkmış. Bu videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

 
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dissidia Duodecim Final Fantasy Platformlar: PSP Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Eternal Fire, PGL Cluj-Napoca 2025 Turnuvasında Playoff Etabına Yükseldi! 18 Şubat VALORANT Challengers 2025 Türkiye: Birlik Kickoff Split Şampiyonu BBL PCIFIC Oldu! 18 Şubat Xbox Game Pass'e Şubat Ayı Sonunda Gelecek Oyunlar Açıklandı 18 Şubat PlayStation Plus’tan Mart Ayında Ayrılacak Oyunlar 18 Şubat Assassin's Creed Shadows Bir Kez Daha Ertelenmeyecek 18 Şubat
Forumdan Konular
DH'den Haberler